Opinia Timisoarei

Primele imagini, dupa crima, cu barbatul din Timis care a ucis un om si a bagat in spital mai multe persoane. Video

TIMISOARA. Tanarul din satul Bichigi, de langa Faget, care a injunghiat mortal un barbat si a lasat-o intr-o balta de sange pe sotia acestuia, intr-un parc din Faget, apoi a ranit alte persoane, a fost surprins pe camerele de luat vederi, in Temeresti, imediat dupa crima.

Florin Ionel Boldea, dupa ce a ucis si a furat una dintre bicicletele celor doi soti, a fugit din Faget spre localitatea Temeresti.

Pe imagini se poate vedea cum acesta coboara de pe bicicleta si forteaza usa magazinului.

Acum, barbatul este cautat de peste 200 de politisti, iar in ajutorul acestora au fost aduse o drona si un elicopter care survoleaza zona.

Va reamintim, miercuri dimineata Florin Ionel Boldea a ucis un om in parcul din Faget, iar pe sotia acestuia a ranit-o grav. A fugit de la locul crimei cu o bicicleta, iar pe drum s-a oprit si a lovit o batrana, pe care a pus-o la pamant. A plecat apoi mai departe si in drum a dat peste doi soti care se aflau in tractor. Criminalul a lovit-o pe femeia ce se afla in remorca, apoi a tras-o jos din remorca. In acel moment, sotul femeii a coborat din tractor si s-a luat la bataie cu ucigasul.

Florin Ionel Boldea a luat-o la fuga si a intrat intr-o casa din Temeresti. Aici, a intrat in baie, unde s-a spalat. In tot acest timp, a fost inconjurat de politisti, si chiar a vorbit cu ei. Dintr-o data, criminalul a tasniut afara din baie si a incercat sa ii loveasca pe politisti, pentru a scapa.

A fugit catre masina care era in curtea casei, s-a urcat si a accelerat, trecand prin portile inchise. Politistii au tras trei focuri de arma pentru a-l opri, iar unul chiar a nimerit portiera masinii. Au pornir apoi in urmarirea lui.

Intr-o curba, pe drumul ce leaga localitatile Temeresti si Bichigi, ucigasul a pierdut controlul volanului si a sarit cu masina peste un sant. A fugit apoi in padurea din apropiere.

200 de politisti sunt pe urmele criminalului, iar in zona au fost aduse un elicopter si o drona, care il cauta si in acest moment pe barbat.

Video: George Stefanita

Exit mobile version