Opinia Timisoarei

Primul accident pe Centura Sud Timisoara. O masina a zburat peste parapet si s-a ‘infipt’ in sant. Video

TIMISOARA. Dupa 4 zile de la deschiderea circulatiei, s-a produs primul accident rutier pe noua Centura Sud Timisoara.

CITESTE SI: O firma din Timisoara va asigura intretinerea si curatenia in parcarile de pe Centura Sud, cu peste o jumatate de milion de euro 

O masina a sarit peste un parapet de protectie si s-a infipt cu botul in santul de pe marginea drumului, vineri dimineata, in zona localitatii Chisoda.

Se pare ca de vina au fost viteza mare si decizia rapida a soferului. Masinile care circulau in fata lui au incetinit brusc, iar conducatorul auto, de teama sa nu le loveasca, a tras brusc de volan.

Manevra s-a incheiat cu un salt spectaculos.

Din fericire, soferul de 42 de ani, aflat singur in masina, a scapat ca prin minune teafar si nevatamat. Autoturismul, in schimb, va avea nevoie de reparatii serioase.

***

Va reamintim, Centura Sud Timisoara, de 26 de kilometri, este deschisa traficului din 10 septembrie, iar soferii au nevoie de rovinieta pentru a o folosi, intrucat este parte a retelei de drumuri nationale din Romania.

Iata si harta cu nodurile rutiere, urcari si coborari!

Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrarescu au finalizat Varianta de Ocolire Sud, dupa ce au preluat lucrarile anul trecut in vara. Noua sosea a fost facuta cu bani europeni, prin Programul Operational Transport aferent perioadei de programare bugetara a Uniunii Europene 2021 – 2027. Perioada de garantie va fi de 10 ani.

Exit mobile version