Opinia Timisoarei

‘Producator’ din Buzau cu ceapa din Ungaria pe taraba amendat. Razie in pietele din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Politistii locali au facut mai multe controale in ultima saptamana pentru a vedea daca producatorii locali de legume si fructe, dar si diferite firme respecta legea.

CITESTE SI: Amenda de 6000 de euro pentru incendierea unui carucior de copil la Timisoara 

Au fost vizate Pietele Mehala 2, Iosefin, Doina si Badea Cartan.

In Piata Mehala 2, oamenii legii l-au gasit pe un ‘producator’ din Buzau care avea la vanzare ceapa… din Ungaria. De asemenea, pe taraba politistii au gasit si alte legume care nu existau in carnetul sau de producator. Barbatul a fost amendat cu 7500 de lei.

In total, in urma verificarilor au fost aplicate 19 sanctiuni, cu o valoare totala de 17.700 lei pentru lipsa curateniei si depozitari de diverse obiecte pe caile de acces, lipsa verificarii metrologice a cantarelor, neafisarea documentelor de producator si vanzarea altor produse decat cele inscrise in carnete. Cele mai multe nereguli au fost constatate in Piata Mehala 2, cea care este destinata exclusiv producatorilor agricoli.

Politistii locali atrag atentia ca astfel de actiuni sunt organizate zilnic si ca se vor lua in continuarea masuri deoarece de modul in care comerciantii pastreaza curatenia, dar si de modul in care isi expun marfa depinde sanatatea populatiei„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version