Opinia Timisoarei

Profesionistii… Dupa ce a pierdut pe teren cu 2-3, Ripensia Timisoara a primit vestea ca de fapt a fost 0-3

TIMISOARA. Lipsa crasa de profesionalism la divizionara secunda Ripensia Timisoara, care in meciul cu FC Brasov a folosit un jucator in stare de suspendare.

Asadar, daca pe teren a fost 2-3, in realitate este 0-3, iar clubul timisorean a primit si amenda.

In baza art. 83/10/1 din RD cu aplicarea art 34 din RD, SC FC Ripensia Timisoara se sanctioneaza cu Forfait (3-0 in favoarea echipei Fotbal Club Brasov Steagul Renaste) si i se aplica penalitate sportiva de 850 lei in baza art. 78/a din RD SC FC Ripensia Timisoara se sanctioneaza cu penalitate sportiva de 570 lei”, transmit reprezentantii Comisiei de Disciplina a FRF.

In plus, Comisia de Disciplina l-a suspendat pe Darius Tieranu pentru doua etape, dupa eliminarea din minutul 28 a aceluiasi meci pentru o intrare periculoasa la unul dintre adversari.

Ripi nu este insa singura echipa care s-a facut de rusine in prima etapa din play-out. FC Buzau a castigat pe teren cu 6-2 meciul cu Viitorul Pandurii, insa il pierde la comisie cu 0-3, fiindca l-a utilizat pe Kamil Wiktorski in stare de suspendare.

Wiktorski a fost introdus pe teren in minutul 82 al jocului, in locul lui Daniel Virtej, destul ca meciul sa fie omologat cu 0-3. Asadar, Pandurii a obtinut 3 puncte cu care s-a linistit in clasament, dupa ce pe teren a fost umilita.

Ripensia joaca urmatorul meci in liga secunda in acest final de saptamana in deplasare cu Astra Giurgiu.

Exit mobile version