Opinia Timisoarei

Profesoara injunghiata de un elev in timpul orei, la un liceu de top din Bucuresti

Incident socant, miercuri, la Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti.

CITESTE SI: Dan Negru, mesaj dur pentru elevi: ‘Cirezile de prosti sunt protejate de lege! Azi, regulile din scoli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi’. Cum i-a fost exmatriculat un coleg de la Timisoara

O profesoara a fost injunghiata de un elev al liceului. Potrivit unor surse judiciare, cadrul didactic a fost înjunghiat în zona gâtului, noteaza colegii de la Gandul.

La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs,

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor.

În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, transmit autoritatile.

Medicii ajunsi de urgenta la liceul Ion Creanga i-au acordat ingrijiri profesoarei, apoi au transportat-o la spital pentru a-i fi suturata rana de la nivelul gatului si ii vor face mai multe investigatii.

Elevul de 16 ani care a atacat-o este audiat de politisti. La fel colegii sai care au fost martori la intreaga scena. Politistii incearca sa stabileasca cu precizie ce s-a intamplat la ora profesoarei de limba japoneza.

Din primele date, agresorul, elev in clasa a X-a, nu este unul problema si nu a putut da o explicatie pentru atac.

UPDATE: In momentul in care profesoara a decis sa le dea copiilor un test neanuntat si le-a cerut sa scoata o foaie de hartie, elevul s-a ridicat brusc din banca, a insfacat cutitul pe care il avea in ghiozdan si s-a repezit la dascalita, au povestit colegii atacatorului.

UPDATE: Adolescentul de 16 ani care şi-a înţepat în gât profesoara, la un colegiu din Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore.
El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, iar în cursul zilei de joi va fi dus la Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru audieri.

Exit mobile version