Opinia Timisoarei

Remiza in derby-ul Banatului. Dumbravita a terminat meciul in 10 jucatori

TIMIS. CSC Dumbravita a incheiat la egalitate, 1-1, duelul cu ACSM Resita, din runda a doua a ligii secunde.

La fel ca in meciul impotriva Craiovei, Resita a deschis scorul repede, in minutul 2, de aceasta Burlacu fiind omul de la finalizare. Bucuria caraseana a durat doar 10 minute. Adam l-a gasit bine cu o pasa in careu pe Cibi, iar tanarul fotbalist al Dumbravitei a trimis in plasa. Carasenii au fost aproape sa isi trimita mingea in propria poarta, in minutul 27, insa mingea deviata de capitanul Dudea s-a scurs pe langa poarta aparata de Goga.

Prima ocazie a partii a doua a apartinut gazdelor, insa Ticaliuc a trimis slab de la 17 metri, iar Miklos a retinut. Resita a ratat o mare ocazie in minutul 54, cand Miklos l-a blocat pe Burlacu la 1 metri de poarta, mingea a sarit la Angelov, iar portarul timisean a reusit sa il blocheze si pe acesta. Cu 13 minute inainte de final, dumbraviteanul Morariu a avut o intrare mai energica la Lascu, iar centralul intalnirii i-a aratat timiseanului al doilea galben, si l-a trimis mai repede la cabine. Finalul de meci a adus ocazii la mbele porti. Mai intai Cibi a sutat din 8 metri, iar Goga respins, pentru ca apoi resiteanul Cioiu sa fie si el oprit de Milklos. Ultima ocazie a apartinut tot Resitei, in al patrulea minut de prelungire, cand sutul expediat de Lascu din 10 metri a lovit bara din stanga lui Goga. S-a incheiat 1-1, iar cele doua echipe banatene raman fara neinvinse in acest sezon.

In runda viitoare, Dumbravita va primi vizita celor de la FCU Craiova, in timp ce ACSM Resita va juca pe terenul celor de la CSA Steaua Bucuresti.

Pana la acele meciuri, Dumbravita va juca in Cupa Romaniei cu Politehnica Timisoara, iar ACSM Resita va juca pe terenul celor de la CSC Ghiroda si Giarmata Vii la mijlocul saptamanii viitoare.

Sursa foto: ACSM Resita

Exit mobile version