Opinia Timisoarei

Remiza spectaculoasa pentru CFR Timisoara in fata campioanei en-titre. Un debut cu gol in formatia timisoreana

TIMISOARA. CFR Timisoara a obtinut un rezultate de egalitate pe terenul campioanei United Galati, dupa ce a revenit de la 2-0.

Inceputul de meci a fost unul echilibrat, fara mari ocazii, dar cu gazdele la carma jocului. La jumatatea primei parti a venit si deschiderea de scor, dupa ce Bosneaga a sutat din partea dreapta, mingea a ajuns la Leonardo dos Santos, iar acesta a trimis in plasa pe langa veteranul Vlad Iancu. La pauza a fost 2-0, dupa ce acelasi Dos Santos a pasat cu calcaiul pentru Araujo, iar fostul timisorean a trimis in plasa.

In partea a doua CFR-ul a fost mult mai atenta in aparare si a speculat ce a putut in ofensiva. Columbianul Felipe Angulo Munera, aflat la debut a patruns pe partea dreapta, a sutat si l-a invins pe portarul galatean. Cu doua minute ramane pana la final, Angulo a patruns pe stanga, iar sutul sau a fost respins de portarul Galatiului. Mingea a ajuns la Ilas, capitanul Timisoarei l-a servit pe Nemitanu, care a trimis in poarta pentru 2-2.

Campionii puteau sa castige, insa mingea sutata de Araujo a lovit ambele bare ale portii lui Iancu si a iesit in aut. S-a inchyeiat 2-2, iar CFR Timisoara a egalat-o la puncte pe Autobergamo Deva.

In Liga Nationala urmeaza o alta pauza, pentru a permite disputarea la inceputul saptamanii viitoare a Final Four-ului din Cupa Romaniei, la Deva.

Urmatorul meci este programat pentru timisoreni in 25 martie, cand in sala Constantin Jude vine FK Odorheiu Secuiesc.

Exit mobile version