Opinia Timisoarei

Republica Moldova, o destinatie interesanta de business pentru firmele timisene

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Primăria Municipiului Bălți și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, organizează în perioada 01 – 04 octombrie 2024 o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.

Pornind de la premisa că România este cel mai important partener comercial al Rep. Moldova, evenimentul oferă companiilor românești oportunitatea de a cunoaște noi parteneri de afaceri, de a afla din surse oficiale despre avantajele speciale pe care statul moldovean le acordă oamenilor de afaceri și investitorilor străini, dar și ocazia de a cunoaște un variat și autentic patrimoniu cultural, spiritual şi gastronomic.

Programul cuprinde o serie de evenimente economice și culturale:

02.10 – Forum de Afaceri Bălți-Timiș, sub genericul “Oportunități de creștere economică și parteneriate durabile”, cu participarea Primului Ministru al Rep. Moldova, a Președintelui CCI a RM și a Primarului Municipiului Bălți. Vor avea loc întâlniri B2B, masă rotundă, vizitare CONSUM EXPO, vizitare companie producătoare de vin și brandy. Totodată, în cadrul Forumului, va fi semnat un Acord de Colaborare Tripartit, între CCIAT, CCI a RM și Primăria Municipiului Bălți.

03.10 – DIALOG PRO-INDUSTRIE Chișinău, evenimentul de anvergură națională derulat sub patronajul Primului Ministru al Rep. Moldova reunește decidenți guvernamentali, asociații profesionale, experți europeni, companii private, pentru a discuta provocările actuale și oportunitățile de dezvoltare ale industriei moldovenești. Vor avea loc sesiuni plenare, paneluri tematice, B2B, show de robotică și industrii creative etc.

03.10 – Vizită ghidată și degustare la Combinatul de Vinuri CRICOVA

Misiunea economică s-a născut urmarea întrevederii din data de 2 iulie a.c. a Președintelui CCIA Timiș, Florica CHIRIȚĂ, cu Dubițkaia Tatiana Anatol, Viceprimar al Primăriei Municipiului Bălți și purtător al mesajului Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Taxa de participare la misiunea economică este:

Servicii asigurate:

– Bilet de avion TAROM pe ruta Timișoara-București-Iași și retur, bagaj de cală inclus

– Transport cu autocar Iași-Bălți și retur, deplasări interne la Chișinău și Cricova

– Cazare 3 nopți cu mic dejun la Hotel VisPas **** din Bălți, loc în cameră dbl. (supliment cameră single: 98 Euro)

– Cină festivă

– Participare la evenimentele din program.

Termen de confirmare: 15 august 2024

NOTĂ: Prețul biletului de avion se poate modifica în funcție de data confirmării.

Înscrieri de participare accesând link-ul: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=dwt sau pe e-mail: rolinic@cciat.ro.

Exit mobile version