Opinia Timisoarei

Revin pe traseu tramvaiele de pe linia 9, pentru moment. Vezi ce spun cei de la RATT!

TIMISOARA. Timisorenii care obisnuiesc sa calatoreasca pe linia 9 nu mai trebuie sa astepte dupa autobuze, ci pot calatori din nou cu tramvaiele. RATT anunta ca acestea au revenit pe linie incepand de miercuri.

„Stratul de izolatie topit care a ajuns la suprafata de rulare a fost curatat. Tramvaiele vor fi din nou inlocuite cu autobuze doar in cazul in care depunerea izolatiei pe suprafata de rulare va fi din nou posibila din cauza temperaturilor extrem de ridicate”, se arata intr-un comunicat emis de Regia Autonoma de Transport in Comun din Timisoara.

In ultima saptamana, zeci de angajati ai RATT au fost scosi pe traseu pentru a curata masticul de langa sine, care s-a inmuiat din cauza caniculei. Timisorenii s-au revoltat pentru ca pe multe linii, acestia pur si simplu au scos materialul de langa sine si l-au lasat intins de-a lungul traseului, soferii adunandu-l pe rotile autoturismelor, iar pietonii pe talpile incaltamintei.

CITESTE SI: Pericol de deraiere! Caldura topeste izolatia de pe sinele de tramvai in Timisoara. RATT a introdus autobuze in locul tramvaielor 9

Exit mobile version