Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara, invinsa la Hunedoara. Urmeaza un alt amical peste doua zile

TIMISOARA. Ripensia Timisoara a pierdut cu 3-1 meciul amical jucat in fata gruparii de liga a III-a, Corvinul Hunedoara.

Hunedorenii au inceput mai bine meciul si au ratat doua bune oportunitati de a inscrie. De fiecare data, portarul timisorean Stefan Dobre a intervenit si a blocat balonul. In minutul 24, goalkeeperul timisorean a avut o interventie imprudenta in careu, iar centralul a aratat punctul cu var. Coman a executat si a deschis scorul. Ros-galbenii puteau egala prin Gavra, in ultimele minute ale reprizei, insa sutul sau din lovitura libera s-a dus peste poarta.

La 7 minute de la reluare, gazdele au facut 2-0 dupa un contraatac finalizat de Parvulescu. Ripensia a revenit in joc dupa o ora de joc, cand o lovitura de cap a lui Fridrich s-a oprit in plasa. Acelasi Fridrich, dar si Toroc si Piftor au mai ratat ocazii in partea a doua, iar Calin a reusit sa inscrie golul al doilea al Ripensiei, cu 9 minute inainte de final. Reusita a fost anulata insa pentru o pozitie de offside. In al doilea minut de prelungiri, Lupu a inscris si a stabilit scorul final, 3-1 pentru Corvinul.

Urmatorul test pentru formatia timisoreana este programat sambata, de la ora 11, impotriva lui CSM Deva.

Exit mobile version