Opinia Timisoarei

S-a rupt un pod peste Timis. Circulatia rutiera, oprita de urgenta. Foto

Panica pe un drum din Banat, unde un pod peste Timis s-a rupt si e in pericol sa se prabuseasca. Autoritatile au decis sa opreasca urgent circulatia rutiera peste el, ca sa nu se intample vreo nenorocire.

CITESTE SI: Bastionul Theresia din Timisoara, o noua stralucire. Primele lucrari importante de curatare si intretinere din ultimii 12 ani. Foto 

Este vorba despre podul rutier care leaga localitatea Constantin Daicoviciu de satul apartinator Pestere, in Caras-Severin, care a fost avariat grav, ca urmare a pierderii stabilitatii unei pile de sustinere a tablierului.

Mai multe surse vorbesc despre exploatarile necontrolate de la balastierele din zona. Constructia este una dintre cele mai mari de peste raul Timis si are o vechime de cativa zeci de ani, timp in care nu a beneficiat de reparatii.

Reprezentantii administratiei locale spun ca satele Pestere si Maciova nu vor ramane izolate, existand rute ocolitoare, de aproximativ 4 kilometri, de la Sacu, Tincova – Pestere sau dinspre Caransebes – Iaz, Maciova.

FOTO: Facebook/Cetatenii comunei Daicoviciu

Exit mobile version