Opinia Timisoarei

S-a ‘scuturat’ alcooltestul. Sofer cu 1,26 la mie, prins la volan de politistii din Timis

TIMIS. Soferi beti sau fara permis, opriti de politistii de la rutiera in weekend-ul trecut pe soselele din Timis. Recordul finalului de saptamana a fost stabilit de un sofer la Voiteg, care avea 1,26 mg/l alcool pur in aerul expirat.

CITESTE SI: Aproape 100 de misiuni pe zi pentru pompieri, la Timisoara si in judet. Avertisment pentru cei care dau foc miristilor 

Barbatul are 46 de ani si a fost oprit sambata seara de oamenii legii. Politistii l-au dus la spital pentru a-i fi prelevate probele de sange si i-au facut dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Un alt sofer baut a fost oprit la in centrul Timisoarei, pe bulevardul C.D. Loga. Individul are 44 de ani, iar cand a suflat in aparatul etilotest acesta a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur inb aerul expirat. Si acesta s-a ales cu dosar penal.

Un tanar in varsta de 39 de ani a fost oprit la Sacosul Turcesc. Politistii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, cxare a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si el s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Alti doi soferi au fost trasi pe dreapta la Biled, respectiv la Jebel. Primul are 19 ani, iar cel de-al doilea 50, si niciunul nu avea permis de conducere.

Controalele politistilor pe sosele vor continua si in zilele care urmeaza.

Exit mobile version