Opinia Timisoarei

S-a stabilit unde vor fi amenajate cele 4 noi sensuri giratorii intre Timisoara si Giroc

TIMIS. Asa cum opiniatimisoarei.ro va informa in urma cu o luna si jumatate, 6 noi sensuri giratorii, treceri de pietoni si stalpisori intre benzile de circulatie, vor aparea pe soselele ce leaga Timisoara de Giroc, Dumbravita, Mosnita si Sanmihaiu Roman.

CITESTE SI: Se amenajeaza 6 noi sensuri giratorii, treceri de pietoni si stalpisori intre benzile de circulatie, pe soselele ce leaga Timisoara de Giroc, Dumbravita, Mosnita si Sanmihaiu Roman

Primele 4 giratii  noi vor fi amenajate in scurt timp in Giroc, ca masura pentru evitarea accidentelor rutiere, dar si pentru fluidizarea traficului.

Noile giratii au caracter provizoriu, deocamdata, si vor fi amplasare la intersectia unor strazi din comuna de langa Timisoara.
Consiliul Local Giroc si-a dat acordul pentru o asociere cu Consiliul Judetean Timis in vederea realizarii acestor giratorii.

Anuntul a fost facut de vicepresedintele CJ Timis, Alexandru Proteasa.

Consiliul Local Giroc a aprobat zilele trecute asocierea cu institutia noastra pentru realizarea giratiilor, urmand ca in sedinta Consiliului Judetean de joi, 24.11, sa aprobam la randul nostru aceasta asociere. Dupa vot, vom obtine avizele si vom demara pe teren pentru reconfigurarea intersectiilor. Fluidizam astfel traficul pe una dintre cele mai circulate sosele din Timiș.

Acum, sa faci stanga pe drum, indiferent de directie, este o adevarata aventura. Dovada stau si numeroasele accidente din ultima perioada. Vom amenaja astfel patru sensuri giratorii provizorii, la intersecțiile cu Aviatiei, Soarelui, Neptun si Jupiter. Pentru doua dintre acestea, cu Soarelui și Jupiter, avem in lucru amenajarea unora definitive. Procedurile de contractare lucrari si de elaborare documentatie sunt insa de durata, acesta fiind si motivul pentru care am ales varianta unor giratii provizorii„, transmite Alexandru Proteasa, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis.

CITESTE SI: Drum drept pentru soferi din Giroc pana in Calea Sagului, la Timisoara. Mini centura, aproape de inaugurare. Video

Exit mobile version