Opinia Timisoarei

S-a turnat si ultimul strat de asfalt pe bulevardul Stan Vidrighin la Timisoara. Urmeaza marcajele si probele pentru tramvaiul 4. Video

TIMISOARA. E tot mai aproape de momentul inaugurarii. Dupa 2 ani si jumatate, lucrarile pe bulevardul Stan Vidrighin sunt pe ultima suta de metri.

CITESTE SI: Afacerile baietilor destepti din administratia Fritz continua la Timisoara. Parcelele lui Razvan Negrisanu merg la vot inainte, nu inapoi, si sfideaza Inspectoratul de Stat in Constructii. UPDATE

Dupa ce o perioada s-a muncit si noaptea, din cauza caniculei, acum s-a incheiat turnarea ultimului strat de asfalt pe toata lungimea strazii.

In saptamanile urmatoare se va lucra la o serie de retusuri si trasarea marcajelor pe Stan Vidrighin, astfel ca se vor ridica restrictiile de circulatie, iar obiectivul de infrastructura va fi in curand pregatit pentru realizarea probelor cu tramvaiul, astfel incat garniturile de pe linia 4 sa se intoarca pe traseul obisnuit in septembrie.

Ultimele imagini de pe bulevard au fost filmate de cititorul fidel opiniatimisoarei.ro care monitorizeaza santierele din Timisoara si din judet.

Va reamintim, in aprilie 2022 a inceput modernizarea bulevardului Stan Vidrighin, in baza unui proiect al fostei administratii, cu firma PORR Construct, avand alti 8 subcontractanti.
S-au schimbat toate retelele subterane de utilitati, iar lucrarile au fost sincronizate cu inlocuirea magistralei de apa-canal a Aquatim. Au fost inlocuite liniile de tramvai, s-au refacut trotuarele si s-au infiintat piste de biciclete. S-au refacut iluminatul public si semaforizarea, au fost plantati arbori si s-a amenajat spatiul verde.
Valoarea totala a investitiei a fost de peste 20 de milioane de euro, din care mai bine de jumatate bani europeni obtinuti de administratia Fritz prin Programul Regional Vest 2021-2027.

Exit mobile version