Opinia Timisoarei

S-au ridicat semete 2 turnulete pe acoperisul unei cladiri istorice din Timisoara! Proprietarul se incapataneaza sa le pastreze!

TIMISOARA. Convins ca ‘legea e numai pentru prosti’, proprietarul unei cladiri istorice s-a apucat sa o modifice, fara autorizatie. Mai mult, schimbarile au fost unele importante: a desfiintat lucarne, a montat turnulete pe acoperis, a spart ziduri interioare si a modificat goluri de ferestre, a facut un alt gard.

Politistii locali l-au ‘vizitat’ in primavara pe proprietarul imobilului, o frumoasa vila de pe strada Mihail Kogalniceanu, nu departe de bulevardul Take Ionescu din Timisoara.

Agentii de la Serviciul Disciplina in Constructii i-au explicat proprietarului ca ceea ce incepuse sa faca reprezenta o infractiune, pentru ca nu avea documente pentru modificari. Au fost sesizate organele de urmarire penala si s-a dispus oprirea lucrarilor de reamenajare pana la incheierea anchetei.

Proprietarului insa putin i-a pasat si si-a vazut mai departe de treaba. Ieri, politistii locali i-au batut din nou la usa si aveau sa constate  ca omul nu doar ca nu a oprit operatiunea, ci a si inaintat spectaculos.

Pe acoperis, de-a stanga si de-a dreapta, se ridica acum semete doua turnulete.

Politistii au intocmit un proces-verbal si il vor adauga la dosarul penal deschis pe numele proprietarului. Acesta risca sa ajunga dupa gratii si va trebui sa readuca imobilul la starea initiala.

Exit mobile version