Opinia Timisoarei

S-au stabilit primele jucatoare calificate in turul doi al turneului ITF Timisoara Women. Miercuri intra in competitie favorita numarul 1

Romancele Gabriela Talaba, Ioana Rosca, Raluca Platon, Xenia Knoll din Elvetia si Tereza Malikova din Cehia s-au impus in meciurile disputate marti, in primul tur al turneului de la baza Dyadora.
 Gabriela Talaba a castigat in fata Gabrielei Porubin din Republica Moldova, 4-6 7-5 6-3, Ioana Rosca(856) a produs surpriza, trecand de romanca Cristina Adamescu(771), aflata in primele 8 favorite ale turneului, 6-2 7-6(4), iarRaluca Platon, cap de serie numarul 2 a invins-o pe  Sarah-Rebecca Sekulic din Germania(6-3 6-4). In celelate doua meciuri disputate marti, in primul tur al turneului, Tereza Malikova din Cehia s-a impus in fata Dejanei Radanovic din Serbia (6-2 6-2), iar Xenia Knoll din Elvetia, cap de serie numarul 6, a castigat in fata romancei Simonei Ionescu( 6-1 6-4).
In concursul de dublu, romancele Stefana Andrei si Patrcia Lancranjan au fost invinse de perechea Katharina Lehnert(Filipine)/ Oana Trus(Romania), 2-6 6-4 [10-7], Cristina Adamescu si Ioana Rosca au trecut de Julia Helbet/Gabriela Porubin din Republica Moldova, 5-7 6-4 [10-7], iar olandezaAlzate Esmurzaeva si suedeza Ana Velica au castigat contra Anei Mihaila si Andreei Ghitescu, 6-3 6-4.
Alte doua romance, Oana Simion si Gabriela Talaba s-au calificat si ele in sferturile intrecerii de dublu, invingandu-le pe surorile Alisa si Melisa Martinov din Republica Moldova(6-2 6-2), iar jucatoarele Sandra Honigova si Tereza Malikova din Cehia merg de asemenea mai departe in competitia de dublu, dupa ce au trecut in primul tur de sarboaicele Elizabeta Bauer si Ema Polic(6-3 6-3).
Miercuri, incepand de la ora 10, se vor disputa ultimele meciuri din primul tur de pe tabolul principal de simplu, urmand sa intre in concurs si favorita numarul 1 a turneului, Katharina Lehnert din Filipine, care va juca impotriva Juliei Helbet din Republica Moldova. Totodata, miercuri sunt programate si sferturile in intrecerea de dublu.
Exit mobile version