Opinia Timisoarei

‘Sa aprindem flacara diasporei’ in Piata Victoriei. Miting de sustinere la Timisoara

TIMISOARA. Se striga adunarea la un nou miting in Piata Victoriei din Timisoara.

CITESTE SI: Soferi, evitati cea mai aglomerata sosea din vestul tarii. Rutele alternative oferite de DRDP Timisoara 

Actiunea va avea loc miercuri, 8 august, intre orele 20.00 si 22.00 in centrul orasului,  anunta pe Facebook Initiativa Timisoara.

Mitingul de sustinere se desfasoara sub sloganul „Aprindem flacara diasporei„, timisorenii fiind asteptati sa isi arate sprijinul pentru romanii veniti din afara tarii pentru marele protest ce va fi organizat la Bucuresti in 10 august.

Va invitam sa aprindem torta spiritului romanesc, purtata de diaspora de-a lungul Europei. Va asteptam alaturi de noi, intr-un flash mob, eveniment prin care ii vom primi pe cei care vor veni cu coloanele de masini din Europa cu destinatia Bucuresti„, au transmis cei de la Initiativa Timisoara.

Va reamintim, in data de 10 august, in capitala, este anuntat un protest al romanilor din diaspora impotriva politicii actuale a Guvernului. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat solicitarea Federatiei Romanilor de Pretutindeni de a organiza o manifestatie de protest in Piata Victoriei, la care sunt anuntate sa participe un milion de persoane.

Exit mobile version