TIMISOARA. Mirosuri imbietoare ce razbat dintr-o bucatarie la vedere, intr-un spatiu urias si prietenos, cu geamuri glisante ce te fac sa simti ca mananci in aer liber, chiar si la adapost.
Asta va asteapta in cel mai nou restaurant fast-food, deschis in inima Complexului Studentesc. Restaurantul „Pe jar” isi asteapta clientii cu o mare varietate de produse, dar si cu preturi pe care si le permite orice buzunar. Bunatatile sunt pregatite intr-o maniera originala, unica in tara, si asta pentru ca toata carnea care este gatita in restaurant e facuta… pe jar.
Shawarma, kebab sau hamburgeri de diferite tipuri sunt pregatite, sub ochii pofticiosilor, de bucatari iscusiti. Si, daca toata carnea e facuta pe jar, restaurantul are si o brutarie proprie, iar painea este servita tot timpul proaspata si calda.
„Preparam carnea pe jar, iar acest lucru este unic in tara, pregatim totul pe un pat din lemn si carbune, iar asta da mancarii o savoare aparte. Si avem o multime de specialitati, shawarma, kebab, burgeri, facuti pe jar. Au cu totul alta aroma. Crispy strips sunt facuti cu fulgi de ovaz natural, pieptul de pui este zilnic taiat si pus intr-un bait de legume, secretul casei, si putin picant, ce este mai apoi invelit in fulgi de ovaz natural… Carnea pentru shawarma, care este facuta pe jar este semnatura noastra„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Gabriel Baba, proprietarul restaurantului Pe Jar.
Si, pentru are un specific de poveste, „Pe Jar”, numele preparatelor din meniu sunt diferite de ceea ce se gaseste la alte restaurante.
Aici puteti gasi shawarma cavalerului urban, burgerul fermecat, pui pregatit de balaur sau sandwich-ul ursitoarei. La capitolul desert, clientii pot comanda placinta imparatului sau desertul divin, dar restaurantul are si oferte pentru micul dejun.
In seara deschiderii, la intrarea in restaurant clientii au fost asteptati si de un cavaler care le-a oferit celor prezenti vouchere pe care le puteau folosi in restaurant.
„Ca filosofie de business, noi mergem pe doua principii: calitate pentru client si rapiditate. Ne dorim ca oamenii sa fie serviti intr-un timp cat mai rapid posibil, la asta lucram zi de zi, sa imbunatatim sistemul, ca omul sa astepte doar cateva minute pentru a-si prelua comanda indiferent de ceea ce comanda. Eu cred ca in relatia dintre cumparator si vanzator e foarte important ca atat vanzatorul si cumparatorul sa fie multumiti. Noi avem produse la calitatea cea mai ridicata si preturi cat de mici posibile. si astfel noi credem ca e si reteta de succes„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro, Gabriel Baba, proprietarul restaurantului „Pe Jar”
Seara deschiderii a fost un adevarat succes pentru restaurantul „Pe Jar”, nu mai putin de 2000 de oameni calcand pragul restaurantului „cavaleresc”. Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre restaurant o pot face de pe site-ul www.pejar.ro, sau pe pagina de Facebook.
FOTO: Virgil Simonescu