Opinia Timisoarei

Sagul joaca pe terenul liderului, Ghiroda cauta puncte cu Lotus Baile Felix, iar Poli Timisoara incheie runda la Peciu Nou

TIMISOARA. CSC Ghiroda si Giarmata Vii deschide pentru reprezentantele Timisului etapa cu numarul 5 din liga a III-a cu un meci in deplasare. Celelalte patru grupari din judet vor juca sambata.

CITESTE SI: Consiliul Judetean indatoreaza Timisul cu peste 50 de milioane de euro. Creditul va acoperi cheltuieli pentru mai multe proiecte, intre care si demolarea stadionului Dan Paltinisanu sau reabilitarea Castelului Huniade 

Dupa esecul de runda trecuta de acasa in fata liderului Progresul Pecica, CSC Ghiroda si Giarmata Vii merge in aceasta etapa in Bihor, pentru meciul cu Lotus Baile Felix, formatie care inaintea intalnirii este pe locul al treilea in clasament. Aceasta este a doua partida pe teren strain din acest sezon pentru timiseni, in prima pierzand cu 4-2 la Lupeni. Bihorenii nu au pierdut vreun punct in primele doua partide de pe teren propriu, intalniri in care au inscris de 3 ori si au incasat un singur gol.

Celelalte formatii timisene vor juca sambata. Avantul Periam va evolua pe terenul Minerului Lupeni, una dintre cele doua echipe inca neinvinse in aceasta editie de campionat. Hunedorenii au 7 goluri inscrise pana in prezent, 6 dintre ele fiind inscrise in meciurile de pe teren propriu. Periamul nu a luat niciun punct in precedentele doua runde, in care a inscris doar o data, in poarta Timisului Sag.

Si daca tot am amintit de echipa de langa Timisoara, aceasta se va deplasa in aceasta etapa pe terenul celeilalte grupari invincibile din seria a IX-a, Progresul Pecica. Sagul spera sa obtina cel putin un punct in fata celei mai bune defensive a seriei, cu doar un gol incasat in 4 runde.

Runda se incheie cu un derby timisean, la Peciu Nou, unde merge Politehnica Timisoara. Ambele echipe vin dupa victorii in runda precedenta, iar diferenta din clasament dintre ele este de 4 puncte. In stagiunea trecuta, in sezonul regular, Politehnica a castigat cu 3-1 la Peciu Nou, iar in retur tot alb-violetii au luat toate punctele, dupa 1-0 pe Electrica. In play-off, Poli s-a impus de doua ori, iar ultimul meci s-a incheiat la egalitate 1-1.

Iata programul complet al etapei a V-a a seriei a IX-a din Liga a III-a.

Vineri, ora 17:00
Lotus Baile Felix – CSC Ghiroda si Giarmata Vii
Gloria Lunca Teuz Cermei – Viitorul Arad

Sambata, ora 18:00
Minerul Lupeni – Avantul Periam
Progresul Pecica – Timisul Sag
CSC Peciu Nou – Politehnica Timisoara

Exit mobile version