Opinia Timisoarei

Sagul produce surpriza etapei si schimba liderul, Ghiroda castiga dupa doua runde de seceta, Peciu Nou urca pe prima pozitie

TIMIS. Timisul Sag a obtinut prima victorie sub comanda lui Ciprian Urican, in liga a III-a, una obtinut la limita pe terenul liderului din Pecica. Derby-ul timisean al etapei s-a incheiat indecis, iar Ghiroda s-a impus si ea la limita in Bihor.

CITESTE SI: Meci spectaculos in Liga Nationala de futsal. CFR Timisoara a scapat printre degete victoria, dar a obtinut primul punct al sezonului. Foto 

Sagul a oferit surpriza etapei a V-a din seria a IX-a, dupa ce a trecut la limita, 1-0 de Progresul Pecica. Golul a venit la jumatatea reprizei secunde si a fost semnat de Andrei Fagarasanu, primul pentru el in acest sezon si in acelasi timp reusita care a provocat aradenilor primul esec in noua editie de campionat.

CSC Ghiroda si Giarmata Vii s-a impus si ea tot la limita, 1-0, pe terenul celor de la Lotus Baile Felix, tot cu un gol venit tarziu, in minutul 83. Unica reusita i-a apartinut lui Cosmin Mancas.

Si Avantul Periam a terminat cu bine runda a V-a, dupa ce golul lui Prata a adus gruparii timisene un punct pe terenul unei echipe de podium, Minerul Lupeni.

Derby-ul timisean al rundei, la Peciu Nou, s-a incheiat indecis intre formatia gazda si Politehnica Timisoara, 2-2. Pentru echipa din Peciu au punctat Marco Enciu si Denis Bud, iar gazdele au incheiat intalnirea si cu doi oameni in minus. Cei care au vazut cartonase rosii au fost chiar marcatorii golurilor. Pentru Politehnica au egalat pe final David Popa si Marincu, insa merita mentionat si faptul ca alb-violetii au ratat o lovitura de la 11 metri la scorul de 2-0, prin acelasi David Popa.

Iata rezultatele complete ale etapei:

Lotus Baile Felix 0 – 1 CSC Ghiroda si Giarmata Vii
Gloria Lunca-Teuz Cermei 0 – 2 Viitorul Arad
Minerul Lupeni 1 – 1 Avantul Periam
Progresul Pecica 0 – 1 Timisul Sag
CSC Peciu Nou 2 – 2 Politehnica Timisoara

Dupa etapa a V-a, prima in clasamentul seriei este CSC Peciu Nou, cu 10 puncte, tot atatea cate are si Progresul Pecica, ocupanta locului al doilea, insa timisenii au un golaveraj superior. Podiumul este completat de Minerul Lupeni, echipa ce are 9 puncte, fiind la egalitate cu Lotus Baile Felix.

Ultima in clasament este Gloria Lunca-Teuz Cermei, grupare ce nu a castigat niciun punct pana in prezent.

De fapt echipa aradeana face parte dintr-o serie de 5 echipe care nu au obtinut vreun punct in acest debut de sezon. Celelalte sunt: CSM Fetesti(Seria 3), Ciucas Tarlungeni(Seria 6), ACSM Codlea(Seria 7) si Academia de Fotbal Viitorul Cluj(Seria 10). Formatia din Tarlungeni este si singura care nu a inscris inca in campionat.

Exit mobile version