Opinia Timisoarei

Sangele nu poate fi cumparat. Zeci de angajati ai Continental Anvelope Timisoara au donat sange pentru bolnavii din spitale, in cadrul unei noi campanii

TIMISOARA. “Sangele salveaza vieti”. Aceasta a fost motivatia cu care au pornit la drum zeci de angajati ai Continental Anvelope Timisoara, atunci cand au decis sa organizeze cea de-a doua campanie de donare de sange de anul acesta. Dupa ce in luna ianuarie au raspuns apelului facut de Centrul Regional de Transfuzii din Timisoara, acum reprezentantii companiei au ales sa se alature, din nou, bolnavilor care au nevoie de sange si au reusit, in doar doua zile, sa doneze nu mai putin de 36 de litri de sange, atat de necesar in toate spitalele din oras.

Este un gest mic pe care il putem face cu totii pentru a sprijini zona medicala, dar atat de important pentru toti pacientii care au nevoie de transfuzii de sange. Franta este pe primele locuri in Europa in ceea ce priveste donarea de sange si ne dorim sa preluam acest model aici, la Timisoara. Noi, cei de la Continental Anvelope, ne dorim sa ne implicam in comunitate si sa dam inapoi din binele pe care il primim, la randul nostru.

Sangele este printre putinele lucruri pe care nu le putem cumpara. Tocmai de aceea ne bucuram ca si aceasta a doua actiune de donare de sange a fost una de succes, ca multi dintre colegii nostri au raspuns pozitiv acestui apel, ca au inteles ca sangele salveaza vieti. Le multumesc tuturor pentru gestul lor. Ne dorim sa continuam acest tip de campanii si sunt sigur ca, de fiecare data, numarul colegilor care ni se vor alatura va fi tot mai mare„, a spus Matthieu Turlure, director general Continental Anvelope Timisoara.

Aceasta a doua campanie de donare de sange din acest an a celor de la Continental Anvelope a completat rezervele Centrului Regional de Transfuzie din Timisoara cu zeci de pungi de sange ce vor contribui la salvarea de vieti.

Exit mobile version