Opinia Timisoarei

Sarbatoare cu dintisori sanatosi, de Ziua Copiilor, la Dental Art Clinic Timisoara. Piticii din centrele de plasament au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite. Video

TIMISOARA. Moment special de 1 Iunie la Dental Art Clinic, unde copiii au fost vedete. Printre baloane, confetti si cadouri, o multime de pitici aflati in centre de plasament din Timisoara si din judet au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite.

Profesionistii de la Dental Art Clinic le-au explicat copiilor cum trebuie sa-si ingrjeasca dintisorii si le-au facut periaje in cabinete, si le-au verificat starea de sanatate a danturii, aratandu-le ca nu trebuie sa se sperie de un control, pentru ca acesta poate fi si distractiv.

Medicii si asistentii au redevenit si ei copii de 1 Iunie la Dental Art Clinic, au dansat cu cei mici, i-au pictat pe fata si i-au coplesit cu daruri, oferindu-le o zi de neuitat.

A fost prima actiune de acest fel, de Ziua Copiilor, insa medicii de la Dental Art Clinic vor sa o transforme in traditie si sa organizeze si pe viitor astfel de actiuni in care sa contribuie la sanatatea si ingrijirea micutilor din centrele de plasament.

CITESTE SI: Dental Art Clinic, locul in care creatorii de zambete indeplinesc vise la Timisoara, aniverseaza 3 ani de activitate. Video

VIDEO: George Stefanita

Cu servicii de calitate si fara compromisuri, echipa clinicii Dental Art ofera pacientilor solutii stomatologice complete, abordand toate specializarile medicinei dentare si transformand vizita la dentist intr-o experienta pozitiva.

La Dental Art Clinic, pacientii pot beneficia de urmatoarele proceduri:

– ortodontie si ortopedie Dento-faciala
– Chirurgie Dento alveolara
– Endodontie
– Protetica dentara
– Estetica
– Pedodontie

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie :
– microscop dentar
– Scanner dentar si tehnologie CAD CAM
– Laser dentar
– Ortodontie
– Sisteme Endodontice
– Albire dentara

Clinica Dental Art Clinic este localizata pe Bulevardul Liviu Rebreanu, nr 3, iar cei care doresc mai multe informatii le pot afla la numarul de telefon 0757.333.103, pe site-ul clinicii sau pe paginile de Facebook sau Instagram.

Exit mobile version