Opinia Timisoarei

Scandal intre soferi in trafic si amenintari cu pistolul si cutitul la Timisoara. O femeie gravida a avut nevoie de ingrijiri medicale. Vezi de la ce a pornit circul!

TIMISOARA. Circ in plina strada, dupa ce doi soferi s-au luat la  harta pe strada Pestalozzi din Timisoara. Unul dintre ei sustine ca celalalt l-ar fi amenintat cu un cutit, iar celalalt i-a aratat pistolul. Totul dupa o sicanare in trafic.
Chemati in mare graba, politistii au calmat spiritele.

In jurul orei 12.30 pe  strada Pestalozzi mergeau aproape in paralel doi soferi, unul singur in masina, celalalt avand-o in dreapta pe sotia gravida in 4 luni.

La un moment dat, la o trecere de pietoni, cel insotit a pus o frana brusca in ultimul moment, chiar cand traversa un grup de copii.

Celalalt conducator auto, martor la manevra, s-ar fi enervat peste masura si, in timp ce-si continuau drumul, s-a apucat sa il injure pe colegul de trafic, prin geamul masinii.

Dupa cativa metri, furios, soferul a decis sa-i dea o lectie celui pe care il socotea iresponsabil. I-a taiat calea, si-a pus autoturismul de-a curmezisul si l-a blocat in trafic.

Cei doi s-au dat jos si au inceput sa se certe. Soferul care se erija in aparatorul dreptatii i-ar fi spus celuilalt ca are si un cutit pe care nu va ezita sa il foloseasca. Al doilea decide, se pare, si el sa riposteze, baga mana intr-o borseta, scoate un pistol cu gloante de cauciuc si i-l arata rivalului sau, explicandu-i ca are dreptul sa il foloseasca si ca va chema deindata politia. Lucru pe care l-a si facut.

Un echipaj a venit in cea mai mare graba la locul scandalului. A fost nevoie insa si de interventia unuia de ambulanta, deoarece sotiei gravide, aflata in masina, i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs incidentul in trafic si au luat declaratii de la cei doi soferi.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version