Opinia Timisoarei

Scandal in Timisoara! Suporterii aradeni ai UTA au blocat un bulevard si au injurat trecatorii inaintea meciului cu Poli II

TIMISOARA. Putin peste 100 de suporteri ai echipei aradene UTA au sosit in aceasta seara la Timisoara sa urmareasca meciul echipei II a Poli cu UTA. Cum era de asteptat, au iscat si scandal.

Ajungi in Gara de Nord, suporterii au fost preluati de un autocar pus la dispozitie de autoritatile locale. Jandarmii s-au chinuit insa pret de cateva minute sa-i convinga sa urce in autocar. Odata ce au reusit, au pornit spre stadionul Dan Paltinisanu.

Suporterii aradeni nu au stat insa linistiti si pe bulevardul Liviu Rebreanu au inceput sa injure trecatorii, suporteri alb-violeti. La un moment dat, s-au dat jos din autocar, care, din pricina greutatii si a numarului mare de calatori, circula cu usile deschise.

Jandarmii au avut de furca pana sa-i convinga sa urce din nou in autocar si au fost nevoiti sa inchida circulatia timp de cateva minute. Aradenii au scandat tot drumul injurii la adresa echipei Poli Timisoara si la adresa timisorenilor microbisti. Din fericire insa, suporterii au fost pasnici si nu au sarit la violente fizice. Odata ajunsi la stadion, unii dintre ei s-au ales si cu amenzi de la politisti. Cel mai mult a avut de suferit autocarul, care are doua geamuri sparte si una din oglinzile laterale smulse.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Foto: Ervin Boer


Exit mobile version