Opinia Timisoarei

SCM Poli Timisoara, invinsa si la Bucuresti, de CSM

TIMISOARA. Poli nu a putut produce surpriza pe terenul lui CSM Bucuresti in etapa a X-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Banatenii au rezistat aproape 40 de minute in Sala Apollo din capitala dupa care au cedat clar. S-a terminat 31-22, dupa ce la pauza a fost 14-12.

CITESTE SI: Elevii invata la scoala Istoria Revolutiei de la Timisoara din 1989. A devenit materie in liceele din Romania 

Debutul partidei a fost echilibrat si s-a mers cap la cap pana la 8-8. Apoi gazdele au preluat initiativa si cu un gol in ultima secunda a primei parti au intrat la vestiare cu 14-12. Timisoara a mai rezistat aproape 10 minute pana la 17-16 pentru amfitrioni, dupa care CSM s-a distanta si si-a facut finalul de joc usor, 31-22.

Poli are doar 3 victorii in campionat, dar si 10 infrangeri si cu doar 9 puncte este pe locul 11, mult sub asteptari. De cealalta parte, CSM are 21 de puncte si se afla in Top 4.

Marcatori Poli: Sadoveac – 9, Fenici si Marjanovic, cate 3, Szabo si Furak cate 2, iar Trif, Moldovan si Baican, cate unul.

In runda viitoare, Politehnica primeste vizita lui CSM Vaslui.

Exit mobile version