Opinia Timisoarei

SCM Timisoara invinsa din nou de Dinamo. Banatenii au luat din nou cartonase galbene

TIMISOARA. SCM Timisoara a fost invinsa cu de campioana Dinamo Bucuresti in meciul de deschidere al etapei a VIII-a a primei ligi de rugby.

CITESTE SI: Primul transfer pentru sezonul viitor din Liga 2. Dumbravita a luat golgeterul Pecica

Timisorenii au fost cei care au deschis scorul in minutul 13, dupa un eseu al lui Onsando, tranformat de Rupanu. Avantajul baietilor lui Mugur Preda a durat doat 5 minute, dinamovistii reusind un eseu si o transformare prin acelasi om, Jondre Williams. Campionii au preliat conducerea dupa o lovitura de pedeapsa a aceluiasi Williams. Dupa o jumatate de ora de joc campionii si-au marit avantajul cu un eseu al lui Werkalec, transformat de Williams.
Ambele echipei au incheiat prima parte in 14 jucatori, dupa ce Vlad Neculau si Jondre Williams au primit cate un cartonas galben. Dinamovistii au reusit transformat cu 2 minute inainte de sfarsitul reprizei, iar scorul dupa o jumatate de meci a fost 19-10 in favoarea gazdelor.

Timisoara a inceput mai bine partea a doua, cu un eseu al lui Tevita Manumua, dar Rupanu a ratat transformarea. Dinamovistii au mai inscris pana la final din doua lovituri de pedeapsa, si un dropgol, toate semnate de Jondre Williams. Si in partea a doua ambele echipe au primit cate un cartonas galben. Simionescu, de la SCM Timisoara, respectiv Manole de la Dinamo, au petrecut 10 minute pe banca pedepselor. In 14 oameni, Timisoara a reusit un eseu de penalizare si s-a incheiat 28-22.

Odata cu aceasta victorie, Timisoara ramane in clasament inaintea lui Dinamo. Liga nationala de rugby intra in vacanta de vara dupa aceasta runda, si se va relua la jumatatea lui august, cand timisorenii vor primi vizita Stiintei Baia Mare.

Exit mobile version