Opinia Timisoarei

SCM Timisoara isi cunoaste adversarii in Cupa Romaniei la rugby. Banatenii vor sa castige trofeul

TIMISOARA. Federatia Romana de Rugby a stabilit programul Cupei Romaniei la rugby, o competitie in care vor fi implicate sase echipe, impatrite in 2 grupe de cate trei. Partidele din Cupa vor incepe la ceva mai mult de o luna de la finalul campionatului, programat in 7 septembrie.

SCM Timisoara a fost repartizata in Grupa B a competitiei, din care mai fac parte Stiinta Baia Mare si Rapid Bucuresti. Din cealalta grupa fac parte Dinamo, Steaua si invingatoarea partida RC Gura Humorului – Universitatea ELBI Cluj.

Iata si programul competitiei:
Etapa I, 5 octombrie: CSM Stiinta Baia Mare-CS Rapid. SCM USV Timisoara stă

Etapa II, 26 octombrie: SCM USV Timisoara-CSM Stiinta Baia Mare

Etapa III, 30noiembrie: CS Rapid-SCM USV Timisoara

Semifinale, 7 decembrie: Locul 1 Grupa A-Locul 2 Grupa B; Locul 1 Grupa B-Locul 2 Grupa A (pe terenul primei echipe)

Finala se va disputa la 14 decembrie.

„Avem un culoar bun si baietii sunt decisi sa-l fructifice. Ar fi o performanta sa jucam finala a patra oara consecutiv si sa aducem cupa la Timisoara. In acest sezon, ne batem cu sanse reale la ambele trofee puse în joc”, spune managerul SCM USV Timisoara, Danut Borzas.

In acest moment, campionatul este intrerupt pana in 17 august. Formatia timisoreana a anuntat despartirea de Dorin Lazar si Georgi Teodoradze, insa a transmis si ca urmeaza sa fie facute transferuri pentru a intari lotul. Noua dintre rugbysti timisoreni sunt insa convocati la lotul national pentru duelurile cu SUA si Canada din luna iulie.

Exit mobile version