Opinia Timisoarei

SCM Timisoara joaca primul meci oficial al sezonului. Baschetbalistii incep sezonul acasa, cu Steaua, in Cupa Romaniei

TIMISOARA. SCM winsed.swiss Timisoara incepe meciurile oficiale din sezonul 2024-2025 joi dupa amiaza, cu un meci pe teren propriu in compania celor de la Steaua Bucuresti.

CITESTE SI: S-a deschis traficul pe Centura Sud Timisoara. Cum se circula? Video 

Partida conteaza pentru turul al II-lea al Cupei Romaniei, acolo unde formatia ros-albastra a ajuns dupa ce a trecut cu 114-45 de ASE Bucuresti. Intalnirea trebuia sa se dispute initial in 14 septembrie, insa clubul timisorean a obtinur reprogramarea deoarece in 14 si 15 septembrie, in sala Constantin Jude are loc Cupa Mondiala la dans sportiv rezervata juniorilor II.

Formatia timisoreana vine dupa o serie de sase meciuri de verificare, cu echipe din Romania, Ungaria si Serbia, in care a obtinut patru victorii si a pierdut celelalte doua intalniri. Cea mai clara victorie a banatenilor a venit in duelul cu Mladost Smederevska Palanka, pe care a invins-o cu 89-60, iar cele mai multe puncte „Leii din Banat” le-au incasat in Ungaria, cu Alba Fehervar, 99.

Adversarul baietilor lui Dragan Petricevic este o grupare care a revenit in aceasta vara in prima liga de baschet si s-a intarit considerabil. Steaua a adus nu mai putin de 5 jucatori americani:

Justin Gordon – o extrema care a venit de la Oliveirense
Terrel Brown Soares – extrema venita de la Basket Brno. A jucat in NCAA la Pittsuburgh Panthers
Jacob Wiley – o alta extrema care venit din Anglia de la Playmouth City Patriots
Issac Vaan – tot o extrema, care a venit de la Norrkoping Dolphins
Tony Hicks – fundas care a venit de la Zalakeramia (Ungaria)

Duelul dintre SCM winsed.swiss Timisoara si Steaua este programat de la ora 19:00.

Exit mobile version