Opinia Timisoarei

SCM Timisoara obtine o victorie muncita la Focsani si ramane pe podiumul conferintei B

TIMISOARA. SCM OHM Mozzart Bet Timisoara a obtinut a saptea victorie a sezonului in prima liga de baschet masculin pe terenul lui Municipal Focsani.

CITESTE SI: Salvati sezonul! Rugbistii Timisoarei vor sa pastreze Cupa la Timisoara 

Timisorenii au inceput tare duelul cu vrancenii si dupa rpimul sfert aveau un avantaj de 6 puncte, pentru ca la pauza mare tot banatenii sa fie cei care conduc, insa doar la un ecart de doua puncte, 35 – 37.

Sfertul al treilea a fost unul foarte echilibrat, cu timisorenii la conducerea jocului si gazdele intr-o permanenta cursa de urmarire. Elevii lui Dragan Petricevic au castigat si acest sfert, dar la numai un punct diferenta. In ultima parte a intalnirii alb-violetii au fost mai siguri decat gazdele in faza ofensiva, si si-au adjudecat-o la 5 puncte diferenta, pentru a castiga in cele din urma cu 79 – 71.

Gajic a fost cel mai bun marcator timisorean, cu 24 de puncte, urmat de Kesar cu 21, iar topul marcatorilor a fost completat de Dokovic, cu 15. Restul punctelor au fost semnate de Nasturescu si Lazar, cu cate 6, Petrescu, cu 4 si McClellan – 3.

Urmatorul meci in campionat pentru formatia timisoreana este programat la sfarsitul saptamanii viitoare, cand in sala Constantin Jude vine Laguna Bucuresti.

Exit mobile version