Opinia Timisoarei

Se amana inaugurarea loturilor 3 si 4 din Autostrada Lugoj – Deva! Lotul 2 e in linie dreapta! Cand se da drumul la circulatie?

Aveau termen de finalizare data de 27 mai, insa, loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj – Deva ar putea fi inaugurate abia in luna decembrie.

In prezent contractele se afla in perioada de executie. Stadiul fizic aferent lotului 3 al autostrazii Lugoj – Deva este de 43.08%, iar cel aferent lotului 4 este de 44.70%. Estimam ca lucrarile aferente lotului 3 si 4 ale autostrazii Lugoj – Deva se vor finaliza in luna decembrie 2016„, au spus pentru ECONOMICA.NET reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Finalizarea loturilor 3 si 4 din cadul Autostrazii Lugoj – Deva este conditionata de tunelurile pentru ursi a caror constructie a fost impusa de autoritatile de mediu pentru a permite circulatia animalelor in zona.

Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva are o lungime de 21 de kilometri, iar lotul 4 masoara 22 de kilometri.

Mai multe AICI!

Va reamintim, lotul 1 al acestui tronson, lung de 27 de kilometri, a fost inaugurat la finele lui 2013, iar la lotul 2 lucrarile sunt in linie dreapta, dupa cum opiniatimisoarei.ro vi le-a prezentat intr-un amplu fotoreportaj.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Lucrarile la Autostrada Lugoj – Deva lot 2, pe ultima suta de metri! Cand se da drumul la circulatie pe cea mai noua sosea de viteza din Banat? GALERIE FOTO!

CITESTE SI:  VIDEO! Imagini din aer cu Autostrada Lugoj – Deva lot 2! Cum se vad lucrarile de sus si cand ar putea fi gata?

Exit mobile version