Opinia Timisoarei

Se cauta un hot de biciclete din Timisoara. Ajuta si tu la prinderea lui!

TIMISOARA. Foloseste o metoda clasica si eficienta. Patrunde in scari de bloc unde observa biciclete si da atacul.

CITESTE SI: Este o uriasa nevoie de sange la Timisoara. Centrul de Transfuzii e deschis si in zilele libere de dupa Sfanta Maria. Vii si tu? 

Vorbim de un hot din Timisoara care uneori are ghinion si e surprins de camere de supraveghere, de care nici macar nu se sinchiseste.

Ultima oara a fost filmat in zona Mircea cel Batran unde, din scara unui bloc, a sustras o bicicleta. Barbatul a fost inregistrat exact cand actiona. S-a apropiat de bicicleta, a fortat lantul asigurator cu o cheie speciala si l-a desprins in cateva clipe. A insfacat bicicleta, dar si lantul, si a disparut.

Timisoreanul pagubit a postat pe Facebook imaginile cu hotul in speranta ca cineva il va recunoaste si ii va furniza o informatie importanta care sa duca la descoperirea lui.

Da si tu SHARE pentru ca imaginile sa ajunga sub ochii cat mai multor oameni si astfel sa ajutam la gasirea atacatorului!

UPDATE: Dupa ce imaginile cu hotul de biciclete au aparut in mediul online, politistii l-au identificat. Este vorba despre un tanar de 33 de ani, client mai vechi al oamenilo legii, care a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt calificat.

Exit mobile version