Opinia Timisoarei

Se da aprobarea finala pentru noul stadion Dan Paltinisanu in urmatoarea sedinta de Guvern, care s-ar putea tine la Timisoara

TIMISOARA. Noul stadion al Timisoarei a intrat in ultima etapa! Hotararea de Guvern privind indicatorii tehnico-economici pentru stadionul Dan Paltinisanu va fi aprobata in sedinta care va avea loc saptamana viitoare. Acesta este ultimul pas procedural inaintea demolarii vechii arene timisorene.

Tinand cont de importanta acestui proiect, premierul Marcel Ciolacu ia in calcul ca aceasta sedinta a Executivului sa aiba loc chiar la Timisoara, anunta liderul PSD Timis Alfred Simonis.

Am avut astazi o ultima discutie cu premierul Marcel Ciolacu pe acest subiect si am primit asigurari ca Hotararea de Guvern va fi aprobata in sedinta care va avea loc saptamana viitoare, poate chiar la Timisoara. Daca aceasta sedinta a Guvernului se va tine la Timisoara, vorbim despre un gest simbolic, pentru ca acest stadion este cea mai mare dorinta a iubitorilor de sport din orasul si judetul nostru. Totodata, prezenta Guvernului la Timisoara arata deschiderea Executivului fata de oras si proiectele importante pe care le implementam”, spune Alfred Simonis, presedintele PSD Timis.

Exit mobile version