In incinta recent renovatului Hotel Timisoara, la mezanin, Bega Grup deschide oficial Belvedere Restaurant, un loc rafinat al delicateselor culinare meridionale cu un twist contemporan.
“Este un moment de referinta, in contextul amplu al reconceptualizarii si reamenajarii intregului complex hotelier, printr-o investitie majora, de 10 milioane de euro. Primul design- hotel din Timisoara pune acum la dispozitia oaspetilor sai 191 de camere si 18 apartamente al caror ambient elegant și confort luxuriant sunt subliniate de atmosfera intimista și aerul cosmopolit din centrul orașului. Hotel Timisoara raspunde cu atuurile performantei nevoilor de business ale clientilor sai. Capacitatea celor sase sali modulare ale centrului de afaceri variaza de la 30 la 400 de locuri, cu acces Wireless și suport tehnic integral. In luna septembrie Hotel Timisoara va deschide propriul centru SPA”, a declarat Emil Cristescu, vicepresedinte Bega Grup.
Belvedere Restaurant propune un pelerinaj al savorii pe harta artei culinare mediteraneene, o bucatarie deopotriva a intuitiei, a naturii si a sofisticatului echilibru contemporan. Arhitectura prietenoasa si eleganta declanseaza resorturi conviviale, cele 130 de locuri ale restaurantului putand fi configurate cu o mare maleabilitate. Cea mai spectaculoasa perspectiva asupra promenadei istorice a Timisoarei, dar si o provocatoare colectie de arta contemporana alcatuiesc spectacolul vizual care il insoteste pe cel gastronomic.
Inaugurarea restaurantului Belvedere va avea loc vineri, 17 februarie 2012, de la ora 20, la Hotel Timisoara, mezanin, in acorduri etno-jazz de Mario&The theachers, iar ghid al serii va fi master-chef Asen Asenov.
(P)