Opinia Timisoarei

Se fac primii pasi la ACS Poli pentru palmares? Boit: Din punctul meu de vedere totul este ok, astept intalnirea cu autoritatile

ACS Poli ar putea beneficia in scurt timp de palmaresul istoric al vechii Politehnici. Iancu si-a dat acceptul scris, iar Viorel Boit, presedintele ASFC Politehnica, societatea recunoscuta de TAS ca detinatoare a istoriei lui Poli, asteapta doar un semn din partea conducerii lui ACS.
”Stiu ca se lucreaza la asta, noi le stam la dispozitie oricand. Din ceea ce stiu eu, domnul Boit trebuia sa faca o adunare a membrilor fondatori, care mai sunt in viata, pentru a hotari asocierea cu ACS Poli. Apoi, odata facut demersul, cand vor inainta un document, noi vom ratifica rezilierea asocierii in participatiune pe care o avem cu societatea domnului Boit, ASFC Politehnica”, a spus Iancu.

”Din punctul meu de vedere, totul este in regula, am avut si adunarea pe care trebuie sa o avem, trebuie doar sa aiba loc intalnirea cu autoritatile. Se poate face oricand, nu depinde de mine, eu astept un semn doar”, a spus presedintele ASFC Politehnica, Viorel Boit.

Trecerea palmaresului istoric al Politehnicii la ACS Poli se va face printr-o operatiune juridica, o fuziune intre noua societate, ACS Poli, care se afla in administrarea autoritatilor  si asociatia care apartine lui Viorel Boit, ASFC Politehnica.
Palmaresul se afla  la asociatia ASFC , dar  aceasta asociatie este legata deocamdata, printr-un contract de asociere in participatiune de fosta societate a lui Marian Iancu, FC Timisoara. Seful BKP a asigurat insa, ca va desfiinta acel contract in momentul in care autoritatile locale, implicate la ACS, vor face demersurile pentru fuziunea cu ASFC.

”O sa ajut cat pot ACS Poli ,  dar fara implicare. Cat sunt autoritatile acolo, e foarte bine. Eu chiar sunt invidios ca n-am avut sprijinul acesta cand am fost la Timisoara. Daca era sustinerea asta si cand am fost eu acolo, Timisoara ar fi fost acum o forta”, a mai spus Iancu.

Exit mobile version