Opinia Timisoarei

Se opreste apa in Timisoara si in judetul Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Echipele Aquatim vor executa mai multe lucrari saptamana viitoare in Timisoara, dar si in localitati din judet, pe parcursul carora furnizarea apei va fi intrerupta sau se va inregistra presiune scazuta la robinete.

Prima interventie este programata luni, intre orele 9 si 14, la Recas. Aici se vor face lucrari de spalare si verificare a retelei de distributie, iar presiunea va fi scazuta la robinete. Astfel de interventii vor avea loc la Recas pe durata intregii saptani.

Marti, echipele companiei de apa vor interveni la Timisoara. Intre orele 8.30 si 14.30 se intrerupe furnizarea apei reci pe strazile Dimitrie Stan, Constantin Silvestri, Ioan Romanu, Sofocle si Prepelitei,unde se va cupla o noua conducta de apa potabila la reteaua orasului.

Marti si miercuri se vor face lucrari de mentenanta la forajul nr.2 de la Herneacova, iar presiunea apei va fi scazuta la robinete.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, compania le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, Aquatim ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version