Opinia Timisoarei

Se pregatea sa se arunce in Bega! Ce-a patit un sinucigas din Timisoara in ultimul moment?

TIMISOARA. Un barbat se urcase pe balustrada podului dinspre Piata Iosefin si privea apa, pregatindu-se sa-si duca pana la capat gandul sinucigas. Se intampla sambata seara in jurul orei 19.00 cand timisoreanul de 40 de ani era hotarat sa-si incheie socotelile cu viata.

Chiar cand voia sa faca saltul mortal, doi jandarmi de la Gruparea Mobila Timisoara treceau pe acolo in drumul lor spre casa, dupa terminarea serviciului. Cei doi au oprit imediat masina si s-au apropiat de barbat. Au inceput sa stea de vorba cu el si l-au intrebat de ce vrea sa faca asta. Omul le-a explicat ca are probleme sentimentale. Nu se mai intelegea cu prietena lui si a decis sa-si puna capat zilelor. Le-a mai zis si ca nu era la prima tentativa de acest fel. Jandarmii au reusit sa il determine sa renunte si sa coboare de pe balustrada podului explicandu-i ca nimic pe lume nu merita sa se sinucida. Apoi au sunat la 112 si au cerut ajutor medical.

Imediat, pe podul de la Elba a sosit o ambulanta, iar medicii l-au dus pe barbat la Clinica de Psihiatrie de pe Vacarescu pentru un consult de specialitate.

Exit mobile version