Opinia Timisoarei

Seful Jandarmilor din Timis, trimis in judecata. Vrea sa iasa cat mai repede la pensie

TIMISOARA. Procurorii militari au finalizat ancheta care il viza pe seful Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis. Nicolae Slev a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

CITESTE SI: Va fi padure de blocuri cu peste 1.000 de apartamente pe terenul pe care Dominic Fritz il curata ca sa-l… ‘redea’ timisorenilor. Cei mai fericiti sunt proprietarii parcelei invecinate

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Timisoara sustin ca in noiembrie anul trecut, un capitan i-a solicitat sefului sau eliberarea unei adeverinte de serviciu care sa ii serveasca la inscrierea la un concurs de ocupare a unei functii superioare in cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

Subalternul nu doar ca nu a primit in timp util documentul cerut pentru a putea participa la concurs, dar seful IJJ Timis Nicolae Slev i-a transmis ca nici nu este de acord cu eliberarea adeverintei la acel moment din cauza deficitului de personal de la nivelul unitatii. Cu alte cuvinte, i-ar fi ingradit dreptul la munca prin aceea ca nu i-a permis sa si-l aleaga.

Deoarece nu si-a putut depune dosarul la concurs din cauza sefului, capitanul a decis sa ii faca plangere penala pentru abuz in serviciu.
Odata incheiat rechizitoriul de catre procurorii militari, procesul se va desfasura la Tribunalul Militar Timisoara.
Intre timp, Nicolae Slev, cel care conduce de 10 ani Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timis, si-a facut recent raportul in vederea pensionarii. Inspectorul sef are 58 de ani.

Exit mobile version