Opinia Timisoarei

Senatorul PSD de Timis, Ilie Sarbu: Daca razboiul dintre trusturile media Antena 3 si RTV escaladeaza, USL ar fi periclitata

Socrul premierului Victor Ponta, senatorul PSD de Timis Ilie Sarbu ia pozitie fata de razboiul dintre Sebastian Ghita si Dan Voiculescu. A declarat, la o emisiune TV de la Realitatea, ca, in cazul in care atacurile dintre trustul media  al lui Dan Voiculescu si cel al lui Sebastian Ghita se intetesc, USL ar putea fi pusa in pericol. El a opinat ca cei doi lideri ai USL – Victor Ponta si Crin Antonescu –  trebuie sa ia o decizie, astfel incat lucrurile sa intre in normalitate.

Cei doi lideri USL vor trebui sa ia o decizie foarte clara si lucrurile sa intre in normalitate. Criticile(n.r. din media la adresa oamenilor politici) sa fie obiective si sa nu mai lasam impresia ca se fac jocuri intre cei doi moguli, intre cele doua televiziuni”, a spus social-democratul.

Intrebat daca, in cazul in care Crin Antonescu i-ar cere lui Victor Ponta sa-i solicite lui Sebastian Ghita demisia din PSD, acest lucru ar trebui sa se intample, Ilie Sarbu a precizat: „Nu stiu daca ar trebui mers pana acolo. Trebuie clarificate lucrurile. Faptul ca demisionaza Sebastian Ghita sau Dan Voiculescu nu este foarte important, ei sunt importanti prin ce au in gestiune, sunt doua trusturi puternice de presa„.

Exit mobile version