Opinia Timisoarei

Shopping City Timisoara sprijina Celebrarea Orasului cu activitati interactive in Parcul Civic

Shopping City Timișoara sprijină Celebrarea Orașului cu activități interactive și experiențe de neuitat în Parcul Civic, transformându-l într-un loc al distracției și al relaxării prin numeroase activități special pregătite pentru a petrece timpul liber cu prietenii.

În perioada 16-18 august 2024, Timișoara devine un centru al divertismentului și al culturii prin Celebrarea Orașului, iar Shopping City Timișoara se implică activ cu o serie întreagă de surprize. Centrul comercial este pregătit să-i aducă împreună pe timișoreni, oferindu-le o experiență completă în Parcul Civic.

Pe parcursul celor trei zile, Shopping City Timișoara invită întreaga comunitate locală să participe la:

Prin implicarea activă a centrului comercial în cadrul evenimentului Celebrarea Orașului, Shopping City Timișoara susține comunitatea locală și le oferă timișorenilor o serie de experiențe inedite. Astfel, centrul comercial își arată sprijinul față de inițiativele culturale și sociale, aducându-i pe oameni împreună.

Mai multe informații despre evenimente și campaniile centrului comercial pot fi găsite pe site-ul oficial al Shopping City Timișoara, precum și pe paginile de Facebook și Instagram.

***

Despre Shopping City Timișoara

SHOPPING CITY TIMIȘOARA, situat pe Calea Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în Timişoara primul şi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În luna octombrie anului 2021, Shopping City Timișoara a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 

Exit mobile version