Opinia Timisoarei

Si-a batut sotia cu pumnii si cu crosa de golf. Atacatorul nu mai are voie sa vina acasa de Pasti

TIMIS. Dupa ce a baut bine de 1 Mai, un individ a ajuns acasa si si-a luat nevasta la bataie.

CITESTE SI: Sute de metri cubi de piatra sparta pe calea ferata langa Timisoara. Operatiune de siguranta. Video

Scandalul a avut loc in casa unei familii din Lugoj. Femeia in varsta de 26 de ani a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns politistii. Le-a spus oamenilor legii ca sotul ar fi lovit-o cu pumnii si cu o crosa de golf, scrie lugojinfo.ro.

Barbatul a fost incatusat de agenti si retinut pentru 24 de ore. Sotul femeii nu va avea voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de femeie, in urmatoarele 5 zile.

In urma apelului, la fata locului s-a deplasat echipajul de politie aflat în serviciul de patrulare si interventie, care a constatat ca cele sesizate telefonic se confirma, persoana vatamata fiind intr-o stare de panica, prezentand urme vizibile de lovire la nivelul fetei.
Barbatul a fost imobilizat si condus la sediul Politiei Municipiului Lugoj, fata de care a fost emis un ordin de protectie provizoriu pentru o perioada de 5 zile, fiindu-i impusa pastrarea unei distante minime de 100 metri fata de victima, adresa la care aceasta va locui si locul sau de munca.

In urma probatoriului administrat in cauza, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de ,,Violenta in familie”, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version