Opinia Timisoarei

Si-a dat jos pantalonii si a spus: ‘Daca nu ma lasati, fac aici’. Amenintarea unui barbat intr-o benzinarie din Timisoara care l-a dus direct in Arest

TIMISOARA. Scene indecente intr-o benzinarie din Timisoara, in acest sfarsit de saptamana. Un barbat pus pe scandal a fost dus direct in arest, dupa ce si-a dat jos pantalonii in fata unei angajate.

CITESTE SI: Cel mai mare centru de recuperare medicala din regiune, prima sectie a Spitalului Judetean din afara Timisoarei, intr-o noua etapa. Va costa 10 milioane de euro

Pretinzand ca avea o urgenta fiziologica, omul a incercat sa foloseasca toaleta pentru clienti, insa aceasta era incuiata pentru ca nu era functionala. Barbatul s-a indreptat spre cea de-a doua din benzinarie, dar i s-a spus ca aceea era destinata exclusiv personalului si ca este interzis sa intre. Furios, omul si-a dat jos pantalonii si a spus: ‘Daca nu ma lasati, fac aici‘.

In acel moment, unul dintre angajati a sunat la politie.

Agentii de la Sectia 1 au mers rapid la benzinaria de pe Calea Dorobantilor, de unde l-au luat pe sus pe ‘exhibitionistul’ de 39 de ani si l-au condus la audieri. A fot retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul Politiei. Este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Exit mobile version