Opinia Timisoarei

Si-a lovit nevasta si a distrus si un geam de la masina politistilor care au venit sa-l incatuseze. Un barbat nervos a ajuns in arest la Timisoara. Video

TIMISOARA. Scene violente intr-o localitate din Timis, luni seara. Un sot agresiv, care avea si ordin sa nu se apropie de sotie timp de 6 luni, a intrat peste ea in casa si a batut-o, dupa ce i-a distrus si usa de la intrare. S-a intamplat in Iohanisfeld, unde vecinii femeii au chemat in ajutor politia.

CITESTE SI: A ratat curba! Momentul in care un sofer de 21 de ani se infige cu masina in poarta unei case din Timis. Video 

Agentii veniti in graba l-au imobilizat pe agresor si l-au luat pe sus. Cand l-au urcat in masina politiei, individul a spart si geamul uneia dintre portierele autospecialei oamenilor legii.

In cele din urma, atacatorul a fost dus la audieri si mai apoi in arest la Timisoara, iar sotia a ajuns la spital pentru ingrijiri.

La data de 7 octombrie 2024, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 33 de ani, din localitatea Iohanisfeld, a fost agresată fizic de către soțul ei în vârstă de 42 de ani, care a distrus ușa de la intrare și a pătruns fără drep în imobil, încălcând ordinul de protecție care era emis pe numele acestuia pentru o perioadă de 6 luni din data de 30.07.2024.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind de îndată imobilizat, încătușat și introdus în autospeciala de poliție, unde a devenit recalcitrant și a distrus geamul portierei.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și distrugere, bărbatul fiind condus la sediul secției pentru a fi audiat.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în arest.

Activitățile au fost desfășurate sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Barbatul care si-a batut, dupa ce a spart usa casei, si a distrus si un geam al masinii politistilor veniti sa il retina, la Iohanisfeld, a fost prezentat magistratilor. Acestia au decis sa il trimita pe barbatul violent in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile.

Exit mobile version