Opinia Timisoarei

Singura slujba din tara pentru pomenirea tinerilor pieriti la Colectiv se tine la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, de catre IPS Ioan Selejan. Vor fi aprins candele pe trepte

TIMISOARA. O slujba de pomenire va fi sustinuta luni de IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, iar la finalul slujbei vor fi aprinse candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, pentru tinerii decedati in clubul Colectiv din Bucuresti.

Slujba va fi oficiata de IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, alaturi de mai multi preoti.

”Indurerati de tragedia petrecuta in ţara noastra si intrucat se incheie cele trei zile de doliu naţional, astazi la Catedrala mitropolitana din Timisoara,  de la ora 17.00, inaltpreasfintia Sa Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, insoţit de preoţi si de diaconi, va oficia o slujba de pomenire pentru tinerii decedaţi in clubul Colectiv din Bucuresti”, se arata in comunicat.

La finalul serviciului religios vor fi aprinse candele pe treptele Catedralei.

”In continuare, in semn de mangaiere si de solidaritate cu familiile indoliate, impreuna cu tinerii participanţi la slujba de pomenire, vor  fi aprinse candele pe treptele Catedralei”, se mai arata in comunicat.

Exit mobile version