Opinia Timisoarei

Sinucidere misterioasa. Un asistent medical si-a luat viata la scurt timp dupa ce a anuntat fericit ca va deveni tata. Planuia sa-si deschida o firma la Timisoara

Un asistent medical si-a pus capat zilelor in seara de 1 martie. Ionut Muresan era unul dintre cei mai cunoscuti din bransa sa in judetul Arad si nu numai.

Ionut Muresan a sfarsit in propriul birou, care se afla pe Calea Timisoarei (Aradul Nou). Iubita lui este cea care a cerut ajutor, deoarece acesta nu raspundea la telefon si avea biroul inchis. Din pacate, echipajul medical sosit la fata locului nu a putut decat sa constate decesul, noteaza specialarad.ro.

Barbatul in varsta de 38 de ani avea o firma de ingrijiri la domiciliu si multi aradeni au apelat la el mai ales in pandemie. Firma a extins-o si la Oradea iar in plan era sa deschida un punct de lucru si la Timisoara.

In luna februarie Ionut parea fericit si anunta pe Facebook faptul ca impreuna cu iubita sa vor deveni parinti.

Vreau sa va spun ceva, pâna mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura asa sa simt bucuria si implinirea, dar acum este 100% sigur si vreau sa impartasesc si cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni parinti! Trebuia sa impartasesc bucuria asta cu voi ca nu m-am putut abtine. O iubesc si m-a facut sa fiu cel mai fericit barbat!”, este mesajul postat de Ionut.

Apropiatii nu isi dau seama de ce a recurs la acest gest, mai ales ca anul acesta s-a aratat foarte indragostit si plin de viata: „Nu este neaparat ca ma laud, daaaar am cea mai frumoasa iubita din intreaga lume”, este unul dintre mesajele in care apare iubita lui in poze.

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca ce anume l-a impins pe asistent la gestul extrem.

Din primele date, se pare ca asistentul luase o supradoza de morfina.

Exit mobile version