Opinia Timisoarei

Socant! Ea a baut sangele fostului iubit dupa ce l-a ucis, el si-a mancat fosta partenera. Acum se casatoresc!

S-a intamplat in Suedia! Doi tineri au socat intreaga tara cu faptele lor: ea, dupa ce si-a omorat presupusul amant si i-a baut sangele, iar el, dupa ce si-a ucis prietena si a mancat bucati din trupul ei. Acum, cei doi vor sa  isi intemeieze o familie.

“Femeia vampir”, asa cum este poreclita Michelle Gustafsson, 23 de ani, si “Canibalul” – Isakin Jonsson, 33 de ani sunt certati cu legea, iar lumea ii catalogheaza drept nebuni, sunt internati cu titlu de arest intr-o clinica si merg la psiholog impreuna.

Michelle e condamnata pentru uciderea, in 2010, a unui barbat despre care politia crede ca ii era amant si care, pentru ca nu i-a mai satisfacut poftele financiare si sexuale, a sfarsit injunghiat de tanara. Apoi, ea i-a si baut o parte din sange, oamenii legii descoperind ca nu este prima crima comisa pentru sange de cea poreclita “Femeia vampir”.

Isakin a ajuns in arest in anul 2011, dupa ce si-a omorat iubita, taind apoi bucati din corpul ei, pe care le-a mancat. A fost poreclit “Canibalul”, iar in cursul audierilor nu a aratat nici o urma de regret pentru fapta comisa.
Cei doi s-au cunoscut in timpul orelor pe care le petrec zilnic cu un psiholog. Acum Isakin si Michelle formeaza un cuplu si au decis chiar sa se casatoreasca.

Exit mobile version