Opinia Timisoarei

Socrul lui Serban Huidu a pacalit mai multe familii cu zeci de mii de euro?

Mii de euro pentru un apartament inexistent! O cladire de apartamente neterminata si contracte nerespectate. Pagubitii il acuza pe Matei Vintila!

Am fost pacaliti! Asta sustin cei care au platit sume de peste 50.000 de euro pentru un apartament in cartierul bucurestean Militari. Blocul de 14 etaje trebuia sa fie gata la sfarsitul anului trecut, dar niciun muncitor n-a mai calcat pe santier inca din vara. Firma care nu si-a facut treaba apartine fostului senator Matei Vintila, potrivit www.rtv.net.

Cladirea ridicata in cartierul Brancusi ar fi trebuit sa-si primeasca locatarii inca din toamna. Cei care au platit in intregime apartamentele au asteptat in zadar cheile.

Trebuia sa se termine din august, pe 8 august. Nu vedeti ce teapa ne-am luat? in antecontract ne-a scris ca daca nu termina la data care scrie in antecontract, pierd ei 10% din suma pe care am dat-o. Si acum, dupa 8 august ne-a amanat, s-a refacut asta pana pe 15 ianuarie„, a spus o locatara.

Fostul senator Matei Vintila nu a putut fi contactat pentru a oferi explicatii. A facut-o, insa, unul dintre directorii firmei.

N-a fost in intregime vina constructorului. Am avut ceva probleme cu finantatorul. Anul trecut s-au intrerupt lucrarile, repet, din cauza finantatorului, care nu si-a respectat termenii contractuali. Nu sunt bani„, a declarat directorul firmei.

Exit mobile version