Opinia Timisoarei

Sofer de taxi, furat de un client dupa o cursa la Timisoara

TIMISOARA. Un sofer al unei companii de ride-sharing care si-a dus un client pana in centrul Timisoarei a fost lasat fara bani si acte, in noaptea de marti spre miercuri.

CITESTE SI: Servicii de curatenie mai putine in noul contract de salubrizare pe care vrea sa-l incheie administratia Fritz in baza sfaturilor cumparate cu 30.000 de euro de la consultanti 

Barbatul a primit o comanda pe strada Matei Basarab, in zona Bucovina, l-a preluat pe client si l-a adus pana in Piata Unirii. Tanarul pe care l-a transportat a coborat, insa a luat cu el si portofelul soferului, care era pus intre scaunele din fata ale masinii. In acesta se aflau acte si suma de 1300 de lei.

Cand taximetristul a observat disparitia era prea tarziu, dar a sunat imediat la politie. Soferul si-a recuperat portofelul, pe care l-a gasit in apropierea hotelului Continental, insa banii nu mai erau in el.

Azi-noapte, politistii Sectiei 1 Timisoara, au fost sesizati cu privire la faptul ca unui barbat care efectua transport alternativ de persoane intermediat printr-o platforma digitala, i-a fost sustras portofelul cu bani pe care il avea intre scaunele de la masina. Prejudiciul cauzat este in valoare de 1300 lei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetari in vederea depistarii autorului„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version