Opinia Timisoarei

Sofer din Timis cu alcoolemie de 1,85 la mie, oprit inainte sa produca vreo tragedie. Un alt timisean, tras pe dreapta de doua ori de agenti

TIMIS. Doi soferi din Timis opriti pentru controale de rutina in Caras-Severin s-au ales cu dosare penale in ultimele ore. Unul a fost prins de doua ori de agentii de la Rutiera.

CITESTE SI: Frica apare brusc, in locuri diferite, fara un factor declansator anume. Atacul de panica, explicat de medicii din Timisoara. Cum se trateaza? 

Primul dintre barbati are 32 de ani si este din Giroc. Omul a fostoprit de politisti la Jupa si pus sa sufle in etilotest. Aparatul a indicat o valoare de 1,85 la mie alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal.

Al doilea timisean a fost tras pe dreapta sambata dimineata de politistii la Pojejena. Barbatul care locuieste in Gataia a fost pus sa sufle in etilotest, iar aparatul a indicat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a primit o amenda de 1485 de lei si i s-a suspendat dreptul de a conduce poe urmatoarele 3 luni.
O ora mai tarziu, acelasi sofer a fost oprit tot la Pojejena, la volanul aceleiasi masini. De aceasta data s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis.

Exit mobile version