Opinia Timisoarei

Soferita de 19 ani, ranita de o alta, care era beata si a traversat cu masina un intreg bulevard din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Accident, duminica seara, pe bulevardul Rebreanu din Timisoara. O soferita beata a iesit din parcarea unui supermarket si a traversat pur si simplu strada, peste liniile de tramvai, pana pe celalat sens, unde a izbit masina unei fete de 19 ani care mergea regulamentar spre Judetean.

CITESTE SI: Masina rasturnata langa Timisoara. Familie cu un copil de 4 ani, incarcerata. Video

Tanara nevinovata a fost ranita. Cand au testat-o pe conducatoarea auto care a provocat accidentul, politistii aveau sa constate ca aceasta avea 1.07 la mie alcool in aerul expirat.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că o femeie în vârstă de 39 de ani conducea un autoturism și a ieșit din parcarea unui supermarket, trecând peste linia continuă și peste liniile de tramvai, ajungând pe sensul opus de pe Bulevardul Liviu Rebreanu și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus o tânără în vârstă de 19 ani, ce se deplasa regulamentar dinspre Bulevardul Dâmbovița spre Spitalul Județean.

În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv tânăra în vârstă de 19 de ani.

Femeia în vârstă de 39 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv și indicând o valoare de 1.07 mg/l.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version