Opinia Timisoarei

Spargatorii de seminte, betivii si scandalagii care trezesc cartierul, amendati pe banda rulanta la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Amenzi usturatoare aplicate de politistii locali celor care au baut, au aruncat chistoace sau au spart seminte si au facut mizerie in parcurile din oras.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Lucrari pe mai multe drumuri. Anuntul DRDP Timisoara 

In weekend, agentii care patrulau in zona Parcului Clabucet din Timisoara l-au amendat pe un barbat de 35 de ani, dupa ce a fost gasit mancand seminte pe o banca si aruncand cojile pe alee.

Oamenii legii au dat alte doua sanctiuni unor carutasi, care au fost opriti pe strada Constantin Nottara, din zona Freidorf. Cei noi nu aveau aviz de libera circulatie si au fost sanctionati cu 1485 de lei.

O alta amenda de 500 de lei a incasat-o un sofer care a imprastiat nisip si balast dintr-o remorca pe strada Martir I. Ciordas, din zona Fratelia.

Interventii la sesizarile timisorenilor

Cum vremea a fost calda, timisoreni de toate varstele au iesit din case mai mult seara ori pe timpul noptii si s-au adunat in grupuri prin parcuri sau zone de magazine. Cum acestia au facut galagie, locuitorii din blocurile vecine, care nu puteau dormi cu geamurile deschise, au sesizat Politia Locala. Astfel, agentii au facut verificari in zone precum Circumvalatiunii, Calea Aradului, Daliei, Intrarea Castanilor, C. Brediceanu, Teatrului, C Martirilor, Intrarea Doinei, Gara de Nord, dar si in zona centrala si in parcuri precum Stadion, Petofi Sandor, Steaua, Poporului, Catedralei, Cugir, Dacia, Uzinei, Constructorilor sau Clabucet.

Astfel, in total, agentii au aplicat 50 de amenzi pe parcursul lunii iulie.

Exit mobile version